Best buy mobil - Telefon mobil Huawei P Smart (2019)

Share:


Piața telefoanelor mobile este atât de vastă încât atunci când te hotărăști să îți schimbi telefonul nu știi încotro să te îndrepți. Tocmai din această privință am zis să încerc să fac o recomandară ce personal mi-a plăcut destul de mult, și anume Huawei P Smart (2019).
De ce mi-a plăcut? În primul rând specificațiile sunt destul de decente pentru un telefon din anul 2019. Telefonul are un procesor care va face față provocărilor aplicațiilor și chiar pentru „casual gaming”. Desigur că vorbim aici de un procesor Kirin 710, cu 8 (da opt) nuclee, 4 la 2.2 Ghz și 4 la 1.7Gh. 
Din fabrică telefonul ar trebui să vină cu cea mai recentă versiune de android, adică 9 (Pie).

Memoria RAM este de 3 Gb, suficientă în combinație cu procesorul de mai sus.

Camera foto principală este de 13+2 megapixeli (e duală), iar camera secundară, pentru amatorii de selfie, are 8 megapixeli.

Fotografiile sunt mai mult decât suficient de bune pentru o persoană fără pretenții, adică pentru amatorii de rând. Nu cred că putem compara prea curând o camera a oricărui telefon cu ceva profesionist. Dar clar că acest telefon va mulțumi pe oricine dorește să-și imortalizeze momentele faine din vacanță.


 Despre autonomie, ca orice telefon al zilelor noastre, nu ne putem aștepta la zile întregi de baterie. Dacă îl luați nou, un an de zile va reuși să ducă cu brio o zi fără să cautăm priza. Asta în condițiile în care nu este folosit non stop la jocuri sau filme, pentru că atunci durata de viață este de câteva ore.

Telefonul are senzorii de care oricine trebuie să fie interesat: busolă magnetică, de lumină, proximitate, amprentă și G-sensor. 

Una peste alta, telefonul este ok, l-aș cumpăra oricând și l-aș folosi cu plăcere ca telefon principal atât zi de zi cât și la ieșiri, în vacanțe sau pe coclauri. 

De găsit îl găsiți aici la un preț bun. De recomandat ar fi să urmăriți ofertele până în 1.000 lei, precum cea din link. 



Niciun comentariu