Facebook Messenger: cum ștergem mesajele trimise din greșeală

Share:
În sfârșit Facebook s-a gândit să ofere tuturor opțiunea de șterge un mesaj trimis în messenger. Zic în sfârșit, pentru că anul trecut Mark Zuckerberg a fost prins ștergând mesaje de pe platforma companiei, deci era și vremea să lanseze opțiunea și pentru utilizatorul de rând. În scurt timp, posibilitatea va fi lansată la nivel global.

Opțiunea în sine oferă posibilitatea de a șterge dintr-o conversație particulară sau de grup a mesajelor trimise din greșeală (și nu numai). Problema este că trebuie să vă hotărâți relativ repede întrucât înlăturarea mesajelor trimise este posibilă numai într-o fereastră de 10 minute, după acest timp, ele vor rămâne permanent vizibile pentru interlocutor(i).

Click pe imagine pentru a vedea pașii mai bine.
Pentru a șterge mesajele, țineți cu degetul pe un mesaj, alegeți din partea de jos „remove” , apoi selectați „remove for everyone”. Dacă alegeți „remove for you” mesajele vor fi în continuare vizibile pentru interlocutori, chiar dacă aparent ele sunt șterse. Apoi veți fi întrebați: „Remove for everyone?”. Alegem „Remove”. Și gata! S-a șters! 


Opțiunea funcționează pentru conversația de grup cât și particulară. Un singur lucru de ținut minte, totuși: opțiunea de a șterge mesajele se poate folosi doar timp de 10 minute de la trimiterea acelui mesaj, după care nu mai este posibil. Așadar orice mesaj trimis după o noapte de beție, nu mai poate fi șters dimineață. :))


Niciun comentariu